Det sker

Maj måned er over os, og med den, en måned, hvor de fleste nyder at gå i haven og plante både køkkenhave og krukker til.

Vi kan dog stadig få et par graders frost og skulle de komme efter krukkerne er plantet til, så læg en avis eller et let tæppe over, eller sæt krukkerne tæt til huset for det er nu, udbyddet er størst af de skønneste blomster. Det uanset hvilken farve man nu holder sine krukker i.

Vi har et kæmpeudvalg af krydderurter. Nogle helt nye smagsnuancer, så prøv dig frem, så du finder lige netop den, der passer i dit køkken

Der findes rigtig mange forskellige slags sommerblomster, og man skal vælge lige dem man selv holder af. Vi kan dog hjælpe med at fortælle hvilke planter, der klarer sig bedst på de forskellige verdenshjørner, så der kommer flest muligt blomster og dermed skønhed i potterne, eller haven. Her er det petunie, men ikke den gamle slags, der skulle pilles hele tiden, denne har mindre blomster, og fås i et hav af skønne farver.

Pelagonie er også en af de mest brugte sommerblomster. Måske fordi den er robust i vinden, som vi jo har så ofte her i landet.

Der er et kæmpeudvalg af pelagonier i alle nuancer af rosa og rødt samt hvid.

 

Vi har også et stort udvalg af planter til drivhuset, der skal plantes til nu.

Der er rigtig mange forskellige typer af tomater, så vælg lige den jeres famile holder af.

Holder varmen ved, er det også snart tid til at plante agurk, og melon .

 

Husk at både potter og drivhuset skal have gødning gennem hele sæsonen for at få det optimale ud af planterne.

Det kan gives på forskellige måder, spørg os, så vil vi hjælpe med at finde den løsning, der passer dig.

Kom ud på planteskolen og se de smukke planter, der står skønnest netop nu.

Der er altid kaffe på kanden, og vi har åbent fra 9 til 17 på helligdage samt lørdage.

Alle hverdage fra 9 til 17,30

BEMÆRK dog vi holder lukket PINSEDAG:

 

Her i maj måned blomstrer en af havens skønneste træer, nemlig magnoliaen.

Den findes i et hav af sorter og vi har rigtig mange forskellige hjemme.

Der findes sorter der bliver buske og andre der bliver ret høje træer, men der vil altid være plads til en magnolia i haven. Det svære er at vælge.

Her er det den magnolia mange kalder for tulipan træ, da blomsterne minder om tulipaner. Det er dog ikke et tulipantræ, som er noget helt andet.

Denne sort af magnolia bliver til et lidt bredt træ,men utrolig smuk og med blomster i rosa, hvidt eller stærk rosa.

Denne er en stjernemagnolia, som nok er den magnolia, der bliver mindst. Den bliver en busk på et par meter, men kan også stammes op som et lille træ, der hvert år bliver fyldt med hvide stjerneformede blomster.

Der findes også en rosa sort.

Her er det Magnolia Nigra, der har smukke mørke blomster. Denne sort er der altid plads til, da planten ikke bliver så stor.

Vil man prøve en sort med en lidt anderledes farve, der altid giver en snak i haven, kan man prøve denne sart gule sort. Den blomstrer over lang tid og er rigtig smuk