Det sker

Nu viser kalenderen, at sommertiden er over os. Det kan nu ind imellem knibe at tro på. Den varme sommer lader lidt vente på sig. Der begynder dog alligevel at gå lidt ferie i de fleste mennesker. Her på planteskolen vil vi også begynde at nyde en smule frihed. derfor holder vi lukket søndage i juli og august måned. Til gengælde holder vi ikke ferie lukket.

Så kommer du hjem fra ferie og sommerblomsterne har lidt overlast, har vi gennem sommeren passet godt på vores, så det er muligt at få krukkerne gjort pæne igen

 

Skal krukkerne have et lidt andet udtryk, end de tidlige sommermåneder har vi også allerede nu sensommerens blomster hjemme. Her de skønne dahlia, der vil blomstre hele sommeren, hvis de får lidt gødning og du husaker at fjerne de visne blomster.

Husk de runde knopper er blomsterknopper og de aflange er afblomstrede skud, så de skal klippes af. Vi hjælper også gerne med at sætte noget anderledes sammen, så krukkerne kan få et nyt udtryk. Måske noget med græsser eller de flotte alunrod med røde blade.

Det er også nu du kan gå i planteskolen og se roserne i blomst. De kan fint plantes nu, eller du kan vente til efter ferien. Men det at se dem blomstre, gør at det er lidt nemmere at vælge , så både farve og facon bliver lige, som man ønsker sig.

Vi giver også gerne vejleldning i, både hvordan der plantes og beskæres, så disse smukke planter, kan lykkes optimalt.

Her lige et billede af nogle af mine favoritplanter, nemlig acer eller japansk løn. Vi har et kæmpe udvalg af disse skønne planter og hjælper gerne,så du får lige den rigtige sort, til den rigtige plads.

Personalet vil gerne ønske jer en rigtig god sommer med passende mængde sol og vand.

Husk vi holder åbent alle dage undtagen søndage i juli og august