Det sker

Så siger vi velkommen til året 2020. Ingen ved endnu hvad den byder os. Indtil videre har vinteren været mild og våd, så de første forårsløg er godt på vej. Her er det vintergækker.

Den milde vinter giver god anledning til at gå i haven, måske en dag hvor den blege vintersol er igennem, så er det med at få ukruttet fjernet inden det smider frø, for så længe temeraturen er godt over nul, gror det stadigt. Samtidig er det dejligt at komme ud og se spirerne på vej.


Det varer ikke længe inden vi kan begynde at plante de første forårsløg i krukkerne. En ved fordøren, vækker altid stor glæde og byder velkommen på en dejlig måde.

De første vinterblomstrende buske er sprunget ud. Det gælder troldnød og kejserbusk. Her på billedet er det en af de allerførste nemlig Hamamelis Pallida, en troldnød med gule blomster, sammen med en blåmejse, der trofast kommer til foderbrættet hver dag.

Her på billedet er det en orangerød troldnød. Kom ud og se udvalget af vinterblomstrende buske. Der findes flere forskellige, der vækker stor glæde her i vintertiden.

Sneen er endnu ikke kommet, så indtil videre ingen dyne over planterne.


Nu varer det ikke længe inden de føste krokus viser sig. Eller måske de små iris og eratis.

Husk det er en fin tid at beskære og plante nyt i haven. Det gælder både hække og træer, ikke mindst de barrodede træer får et forspring ved at komme i jorden nu.

Vi har uddannet personale, der kan hjælpe, så det bliver rette træ på rette plads. Samtidig har vi altid kaffe på kanden, så selv om det er vinter, er vi der for jer.